V horúcich letných mesiacoch nestačí pamätať len na pitný režim či opaľovací krém, ale aj na to, aby sme nezjedli niečo pokazené. O bezpečnosť našich potravín sa celoročne starajú štátne úrady, no veľká miera zodpovednosti je aj na nás, spotrebiteľoch. To, ako s potravinami zaobchádzame, ako ich doma skladujeme a ako si ich pripravujeme, závisí naozaj len od nás. V dnešných Dialógoch nm poradíme, ako to robiť správne a tiež upozorníme, ako potraviny určite nenakupovať. V druhej časti podcastu sa porozprávame o letnom varení so šéfkuchárom Michalom Konrádom a, okrem iného, odporučíme recept na ľahké a chutné jedlo. Moderuje Ján Heriban.
Vyštudoval masmediálnu komunikáciu v Trnave. Pracoval ako redaktor a moderátor v bratislavskom štúdiu Rádia Lumen. Spolupracoval s náboženskou a športovou redakciou RTVS. Je ženatý, má jednu dcéru a žije v Bratislave.
Jedna odpoveď
ten pripečený kaleráb s masielkom vyskúšam 🙂