Weissov koniec oznámil Guardiola. Odíde aj otec? Všetko môže byť inak

Otec a syn, futbalové duo, ktoré v Európe rezonuje. Futbalový Slovan Bratislava dosiahol v tejto sezóne historický úspech, hrá v Lige majstrov. Z veľkej časti je to zásluha aj trénera Vladimíra Weissa, či jeho syna.
Newsletter

Ak chcete dostávať pravidelné informácie o nových článkoch, knihách alebo o inom obsahu z nášho portálu, prihláste sa na odber našich newsletterov.

Skončia vo futbalovom Slovane otec a syn Weissovci alebo bude napokon všetko inak? Futbalista Vladimír Weiss ml. bol v poslednom období často zranený a tak oznámil po zápase Ligy majstrov proti Manchestru City koniec kariéry.

Alebo presnejšie – chodil okolo toho ako okolo horúcej kaše a koniec jeho kariéry vlastne oznámil tréner Manchestru City Pep Guardiola:

„Viem, že dnes to bol jeho posledný zápas. Opýtal sa, či by nás mohol navštíviť v Manchestri. Bolo by nám potešením, keďže bol súčasťou klubu. Pýtal som sa ho, čo chce robiť ďalej, vraj chce byť tréner,“ priblížil po zápase Ligy majstrov na Tehelnom poli Guardiola.

Odchod zo Slovana naznačil aj tréner Vladimír Weiss. Vraj mal ponuku z Kataru alebo z Bazileja. Prečo by ale odchádzal po tak veľkom úspechu ako je Liga majstrov? „Bolo by zbabelé, keby som odišiel,” priznal cez víkend. A o synovi povedal, že bol vyhorený a keďže je povaha ako on, možno si to vraj ešte rozmyslí.

Autor
Články autora
Odporúčané
Newsletter

Teší nás, že ste tu. Ak chcete dostávať pravidelné informácie o nových článkoch, knihách alebo o inom obsahu z nášho portálu, prihláste sa na odber našich newsletterov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné články