Založiť občianske združenie nemusí byť strašiakom

Využite jedinečnú šancu rozšíriť svoje obzory a dozvedieť sa, ako si založiť prosperujúce a zdravo fungujúce občianske združenie.
Newsletter

Ak chcete dostávať pravidelné informácie o nových článkoch, knihách alebo o inom obsahu z nášho portálu, prihláste sa na odber našich newsletterov.

Premýšľate už dlhšie o založení vzdelávacieho centra, športového klubu či charitatívnej organizácie formou občianskeho združenia, no neviete, ako na to? V tom prípade je seminár Ako založiť občianske združenie určený presne pre vás.

Na seminári sa dozviete všetko potrebné, aby ste si občianske združenie dokázali založiť i sami. Odborníci z praxe sa s vami podelia o svoje skúsenosti so zakladaním a spravovaním občianskych združení.

Poradia vám, ako sa vyvarovať zbytočným chybám, ako si správne nastaviť manažment a biznis model, ako uchrániť OZ pred „ukradnutím“, ako aj to, ako zvládnuť byrokraciu, aby vám nerobila vrásky na čele.

Seminár sa nezaoberá formálnym postupom založenia občianskeho združenia, ale špecializuje sa výlučne na vecnú stránku jeho založenia a fungovania – na časté chyby, praktické rady a užitočné vysvetlenia.

Seminár je určený pre laickú verejnosť – manažérov, štatutárov, zriaďovateľov občianskych združení, ako i všetkých, ktorí by si v tejto téme chceli prehĺbiť svoje poznatky, a bude prebiehať online formou.

Na seminár sa treba vopred prihlásiť na tomto odkaze: https://www.profimvo.sk/produkt/ako-zalozit-obcianske-zdruzenie/. Využite jedinečnú šancu rozšíriť svoje obzory a dozvedieť sa, ako si založiť prosperujúce a zdravo fungujúce občianske združenie.

Newsletter

Teší nás, že ste tu. Ak chcete dostávať pravidelné informácie o nových článkoch, knihách alebo o inom obsahu z nášho portálu, prihláste sa na odber našich newsletterov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné články